Tussentijdse toets amsterdam?

Tussentijdse toets

De tussentijdse toets (TTT) is een rijtest die plaatsvindt na ongeveer driekwart van de rijopleiding. De tussentijdse toets verloopt als een echt rijexamen, zodat je alvast kunt wennen aan het examen en de examinator. Indien gewenst kan het uiteindelijke rijexamen worden afgenomen door de examinator die je had bij de tussentijdse toets.

Rijschool Caland

Rijexamen oefenen

De examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tussentijdse toets jouw rijvaardigheid. Dit betekent dat hij/zij alles controleert wat bij het uiteindelijke rijexamen ook getoetst wordt. De TTT duurt net zo lang als een echt rijexamen en jouw instructeur rijdt ook mee om het verloop van de TTT te volgen.

Over ons

Na afloop

Na afloop van de tussentijdse toets krijg je van de examinator een adviesformulier mee waarop de examinator per onderdeel advies uitbrengt. Aan de hand van dit formulier kun je precies zien aan welke onderdelen je nog moet werken. Je krijgt zowel van de examinator als van jouw instructeur tips ter verbetering.

Waarom Rijschool Caland

Bijzondere verrichtingen

Naast het feit dat je op deze manier extra kunt oefenen en ervaring opdoet met het volgen van een rijexamen, kun je ook nog eens vrijstelling krijgen voor de bijzondere manoeuvres van het rijexamen (zoals parkeeropdracht, stopopdracht). Als je deze vrijstelling hebt verkregen van de examinator, neem je het adviesformulier mee naar het rijexamen: het is namelijk jouw bewijs van vrijstelling voor het onderdeel bijzondere manoeuvres. Daarnaast kan het adviesformulier de doorslag geven bij twijfel over de examenuitslag.

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Volgende