Wat maakt rijschool caland uniek?

Over Rijschool caland

In 2003 openden wij, Irem en Zafer, onze rijschool vanuit huis in Amsterdam Nieuw-West. Met een duidelijke visie op kwaliteit, service en vertrouwen, groeide de rijschool snel uit tot een begrip in de regio.

Van twee naar tien instructeurs

In de beginjaren waren wij zelf de enige instructeurs. Al snel werd ons team uitgebreid met twee andere instructeurs. Naarmate de school verder groeide, breidde ons team uit naar tien instructeurs. Inmiddels hebben al meer dan 20.000 leerlingen hun rijbewijs gehaald bij Rijschool Caland.

Tweetalig en gastvrij

Rijschool Caland is volledig tweetalig, Nederlands en Engels. Dit maakt het mogelijk om leerlingen uit alle culturen en achtergronden te begeleiden op hun weg naar het rijbewijs. De rijschool is gevestigd in een gastvrije locatie in hartje Amsterdam Nieuw-West, nabij het examengebied van het CBR.

Drie opleidingen

Rijschool Caland biedt drie opleidingen aan: auto (schakel Γ©n automaat), motor en bromfiets. De theorieopleiding en -lesmaterialen zijn flexibel bij te boeken in de webshop. Het hart van ons team is de balie, waar alles samenkomt. Koffie? Kom gauw zelf langs β˜•οΈ

Over ons

Kernwaarden

Kwaliteit, service en vertrouwen zijn de kernwaarden van Rijschool Caland. De rijschool staat voor het leveren van hoogwaardige rijopleidingen, met persoonlijke aandacht voor elke leerling. Het doel is om onze leerlingen zo veilig en snel mogelijk op weg te helpen naar het rijbewijs.

Ons process

Nieuwe slogan

Met de nieuwe slogan #wetakeyouthere, benadrukt Rijschool Caland onze commitment om leerlingen te helpen bij het behalen van hun rijbewijs. Wat je weg naar het rijbewijs ook is, ons team zorgt ervoor dat je zo veilig en snel mogelijk dat roze pasje haalt.

Waarom Rijschool Caland

Toekomst

Rijschool Caland kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst. De school blijft zich ontwikkelen en innoveren, om onze leerlingen de beste mogelijke rijopleiding te bieden.