Spoedexamen voor je rijbewijs?

Spoedrijexamen aanvragen amsterdam

Wil je snel je rijbewijs halen? Dan kun je een spoedexamen aanvragen. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het aanvragen van een spoedexamen, van de kosten tot de vereisten.

Rijschool Caland

Waarom een spoedexamen aanvragen?

Je dag begint in het examencentrum waar je wordt voorgesteld aan de examinator die je zal begeleiden. Voorafgaand aan het examen, zal er een introductie zijn over hoe het examen zal verlopen en wat er van jou wordt verwacht. Vervolgens ga je naar de lesauto voor de ogentest en voert enkele voorbereidings- en controlehandelingen uit om ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat de rit begint.

Wat is een spoedexamen?

Een spoedexamen is een examen dat je eerder kunt afleggen dan normaal. Dit kan alleen als je instructeur met jou zo ver is, dat je al compleet rijvaardig bent. Er is namelijk geen annulering mogelijk bij een geboekt spoedexamen. Ook kunnen we geen refund van de spoedexamen kosten voor je aanvragen bij het CBR.

Β 

Kosten spoedexamen

De kosten voor een spoedexamen zijn € 100,- bovenop de normale kosten van het examen.

Β 

Vereisten voor een spoedexamen

Om een spoedexamen aan te vragen, moet je aan de volgende vereisten voldoen:

  • Je moet in het bezit zijn van een theoriecertificaat.
  • Je moet een geldig identiteitsbewijs hebben.
  • Je moet door je instructeur rijvaardig bevonden zijn.

Β 

Hoe vraag je een spoedexamen aan?

Je kunt een spoedexamen aanvragen via onze balie. Je moet hiervoor akkoord gaan met de voorwaarden* en een bewijs van je gezondheidsverklaring toevoegen.

Β 

Conclusie

Een spoedexamen is een goede manier om snel je rijbewijs te halen. Je moet wel aan de vereisten voldoen en de extra kosten betalen.

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Vorige
Volgende