Proefexamen rijbewijs

Proefexamen rijbewijs amsterdam

Ben je op zoek naar een manier om je voor te bereiden op het rijexamen? Dan is een proefexamen een goede optie. Een proefexamen is een officieel examen dat je kunt doen om te zien hoe je presteert. Het is een goede manier om te oefenen met de vragen en handelingen die je op het echte examen tegenkomt.

Rijschool Caland

Wat is een proefexamen?

Een proefexamen is een officieel examen dat je kunt doen om je voor te bereiden op het rijexamen. Het examen wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het proefexamen is hetzelfde als het echte examen, maar het heeft geen gevolgen voor je rijbewijs.

De kosten voor een proefexamen zijn gelijk aan één rijles. Je kunt een proefexamen reserveren via onze balie collega.

Er zijn verschillende redenen om een proefexamen te doen. Zo kun je:

Voorbereiding op het proefexamen

Om je goed voor te bereiden op het proefexamen, kun je:

  • De theorie oefenen met een theorie-oefenprogramma
  • De praktijk oefenen met je vaste rijinstructeur
  • Een proefexamen oefenen

 

Hier zijn een paar tips voor het proefexamen:

  • Kom op tijd
  • Draag comfortabele kleding
  • Neem je ID mee
  • Wees ontspannen 🙂 

 

Een proefexamen is een goede manier om je voor te bereiden op het rijexamen. Het is een officieel examen dat je kunt doen om te zien hoe je presteert. Het is een goede manier om te oefenen met de vragen en handelingen die je op het echte examen tegenkomt.

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Vorige
Volgende