fbpx

Wij zoeken nieuwe collega!

Verkeerschool Caland geeft al meer dan 10 jaar rijles in Amsterdam. Zowel voor de auto, de motor als theoriecursussen. Verkeerschool Caland hecht veel waarde aan een hoog slagingspercentage en goede service. Hierdoor heeft verkeerschool Caland ook een veel hogere slagingspercentage dan het gemiddelde van Amsterdam.

Wij zoeken daarom: iemand die de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift beheerst en ook in het Engels les kan geven. Verder is een verzorgd uiterlijk een vereiste. Wij verwachten dat u ook op een prettige en professionele manier met allerlei mensen om kunt gaan en de lesstof helder kunt overbrengen. Uiteraard staat service en kwaliteit hoog in uw vaandel. Ook is het vereist dat onze Instructeurs RIS gecertificeerd zijn of bereid zijn de RIS opleiding te volgen.

Wij zijn op zoek naar instructeurs met minimaal 1 jaar ervaring, die ambitieus zijn om automaat-rijlessen te geven.
Verkeersschool Caland beschikt over een eigen voertuig, die gebruikt worden voor de automaat-rijlessen.
Wanneer u na een gesprek geschikt wordt geacht om wellicht ons team te versterken volgt een periode waarin u leert hoe wij lesgeven en vervolgens wordt u daarop door ons getoetst. Wanneer dit naar tevredenheid is afgerond zult u zelf les gaan geven als franchisenemer van Verkeerschool Caland.

Wij zijn op zoek naar instructrices die fulltime beschikbaar zijn. In de beschikbaarheid begrijpen wij ook avonduren en weekenden.
Wanneer u denkt de juiste persoon voor onze rijschool te zijn ontvangen wij graag uw CV en uw motivatie.

 

info@rijschoolcaland.nl

DutchEnglish