Skip to content

Serpil

Mijn favoriete citaat / quote / levensmotto 💭

Mijn held(in) / Idool / Grote voorbeeld, en waarom? 😎

Beste song voor onderweg 🎧

Ik heb standaard FunX aan staan in de auto, meestal vinden mijn leerlingen dat ook leuk. Zelf hoor ik de muziek niet eens meer…

Favoriete route / weg in Amsterdam en waarom? ❌❌❌

Meestal de route vanaf de Rijschool langs het Sloterpark, dan kan ik mijn koffie [emoji koffie] rustig opdrinken langs die lange rechte weg hahaha (nul drempels).

Mijn motivatie om rijinstructeur te worden? 😃

Ik ben door mijn familieleden Zafer en Irem, de oprichters van Rijschool Caland, gemotiveerd om de opleiding te gaan volgen. En toen bleek het nog bij me te passen. Ik ben er dus letterlijk in gerold.

De beste feedback die een leerling mij ooit gaf? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb ooit een leerling gehad, die elders lessen had en onnodig veel tijd kwijt was met onnodige handelingen, ze was alleen maar bezig met schakelen / koppelen leek het wel, waardoor ze nergens anders aan toe kwam. Toen heb ik haar geleerd dat het veel makkelijker kan, sindsdien ging er een wereld voor haar open. Zij was verbaasd hoe intuïtief dit ging. En dat ze hier ook tijd voor had in een rijles. Dat is me altijd bijgebleven. Dat ze zo veel meer kon dan alleen maar bezig zijn met schakelen in een heel lesuur.

De gekste reden waardoor een leerling ooit gezakt is? 😭

Wat maakt Rijschool Caland de leukste? 🅿️

Mijn collega’s bij de balie. Dat maakt het altijd extra leuk om tussendoor een kopje koffie te komen doen.

Wat ik in de file doe? 💭

Ik zorg er gewoon voor dat ik niet in de file kom ;)

Hoe ik mijn koffie drink? ☕️

Met melk en suiker.
×