Rijopleiding in stappen (RIS)

Rijopleiding in stappen RIS Amsterdam

Wij bieden de Rijopleiding in Stappen (RIS) aan. Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat wil met deze “Rijopleiding in Stappen” de veiligheid op de weg verbeteren. Beginnende bestuurders zijn immers veel vaker betrokken bij verkeersongelukken, dan gevorderden.

Rijschool Caland

Stap voor stap je rijexamen behalen

Met de “Rijopleiding in Stappen” kunnen we jouw voortgang perfect volgen en je veel beter begeleiden bij het behalen van je rijexamen. Stap voor stap zorgen we voor hogere slagingskansen en betere voorbereiding en een betere voorbereiding voor als je zelfstandig het verkeer gaat.

Over ons

Zo werkt de rijopleiding in stappen

De eerste en tweede toets worden afgenomen door Rijschool Caland zelf. De derde toets (TTT) neemt een RIS-examinator af. Zo kun je alvast een beetje wennen aan de examensituatie bij het CBR. Uiteraard krijg je tips ter verbetering. Rijschool Caland is altijd bij de toetsen aanwezig. Je krijgt ook huiswerk mee om de rijlessen voor te bereiden. De tijd die dat vraagt, is voor iedereen verschillend. Besteed veel aandacht aan je huiswerk, want dit kan tijdwinst tijdens de rijlessen opleveren.

Ons process

4 stappen bij de RIS methode

De naam zegt het eigenlijk al. Bij de “Rijopleiding in Stappen” ga je steeds een stap verder. In totaal doorloop je 4 modules. De modules zijn weer onderverdeeld in een aantal kleinere stappen. Iedere module sluit je af met een toets.

Stap 1

Voertuigbediening en voertuigbeheersing (toets 1)

Stap 2

Beheersing van eenvoudige verkeersmanoeuvres en -situaties (toets 2)

Stap 3

Complexe voertuigbediening en beheersing van complexe verkeersmanoeuvres en -situaties (TTT)

Stap 4

Veilige en verantwoorde verkeersdeelname (Afsluitend praktijkexamen bij het CBR)

Waarom Rijschool Caland

De voordelen van de RIS

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Volgende