Rijlessen met faalangst

Faalangst Rijlessen Amsterdam

Faalangst bij het rijexamen komt regelmatig voor. Volgens onderzoeken heeft maar liefst 10% van alle rijexamen-kandidaten faalangst. Ze kruipen, vooral bij het examen, met trillende handen achter het stuur. Vaak uit de faalangst zich al tijdens de rijlessen. En dan is het wel fijn als je een rijinstructeur hebt die daar goed mee om kan gaan.

Rijschool Caland

Faalangst Rijlessen Amsterdam

Bij Rijschool Caland in Amsterdam hebben we speciaal opgeleide faalangst rijinstructeurs. Zij kunnen goed omgaan met leerlingen met angst om te falen. Ze nemen extra de tijd en stellen je op je gemak. Onderdeel van het omgaan met faalangst in de RIS-methode die wij altijd hanteren. De Rijopleiding In Stappen geeft structuur aan de lesmethode en zorgt ervoor dat je echt goed leert auto rijden. Hoe beter je het onder de knie hebt, hoe kleiner de kans dat je tijdens het rijexamen dichtklapt.

Over ons

Faalangst rijexamen

Jouw rijinstructeur bereidt je zo goed mogelijk voor op het rijexamen. Maar als de grote dag eenmaal is aangebroken kan het alsnog gebeuren dat je niet eens meer weet hoe je ook al weer moet starten. De zenuwen gieren door je lijf. Dan is het fijn als je een in faalangst gespecialiseerde examinator hebt. Die begrijpt wat je doormaakt en je helpt de angst te overwinnen. Hiervoor heeft het CBR een speciaal faalangst rijexamen ontwikkeld.

Ons process

Hoe gaan we te werk?

Kies jouw pakket

Vind het pakket dat bij je past en begin je rijavontuur bij ons.

Plan jouw dag

Flexibele planning die aansluit op jouw dagelijkse routine.

Haal je rijbewijs!

Zet de laatste stap naar vrijheid op de weg met onze hulp.

Waarom Rijschool Caland

Onze voordelen

Bij Rijschool Caland streven we ernaar om jouw rijervaring soepel en succesvol te maken. Onze voordelen spreken voor zich, van een hoog slagingspercentage tot flexibele lesuren. Onze toewijding zorgt ervoor dat je niet alleen slaagt, maar ook met vertrouwen de weg op gaat. Ontdek hieronder wat ons onderscheidt:

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Volgende