Autorijexamen amsterdam

Autorijexamen amsterdam

Het pad naar het behalen van je rijbewijs is een spannende reis. Bij Rijschool Caland in Amsterdam zijn we toegewijd om je door elke stap van dit proces te loodsen. Een cruciale fase in deze reis is natuurlijk het autorijexamen. Hier is wat je kunt verwachten:

Rijschool Caland

Kennismaking en Voorbereiding

Je dag begint in het examencentrum waar je wordt voorgesteld aan de examinator die je zal begeleiden. Voorafgaand aan het examen, zal er een introductie zijn over hoe het examen zal verlopen en wat er van jou wordt verwacht. Vervolgens ga je naar de lesauto voor de ogentest en voert enkele voorbereidings- en controlehandelingen uit om ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat de rit begint.

Jouw Rijexamen: De Rit

De kern van het autorijexamen is de rit. Dit is je kans om te laten zien wat je hebt geleerd.

Β 

Beoordeling van Rijvaardigheid

Tijdens de rit beoordeelt de examinator je op verschillende gebieden zoals voertuigbeheersing, kijkgedrag, voorrang verlenen en interactie met andere weggebruikers. Je zult ook verschillende opdrachten uitvoeren zoals omkeren, stoppen, parkeren en navigeren naar een specifiek huisnummer.

Β 

Situatiebevraging

Er zal een situatiebevraging zijn over bijvoorbeeld een kruispunt om je gevaarherkenning te toetsen. Dit helpt de examinator om een goed begrip te krijgen van jouw bewustzijn en begrip van de verkeersregels.

Na het Examen: Reflectie en Resultaten

De afronding van je examen is een tijd van reflectie en begrip van je prestaties.

Β 

Reflectie en Feedback

Na terugkomst in het examencentrum zal je het zelfreflectieformulier doornemen met de examinator, en krijg je direct de uitslag van je examen.

Β 

Wat als je bent Geslaagd of Gezakt?

Geslaagd? Gefeliciteerd! Je kunt je rijbewijs aanvragen bij het gemeentekantoor. Gezakt? Geen zorgen, je examinator zal feedback geven over welke gebieden verbetering nodig hebben, en je kunt dit bespreken met je rijinstructeur voor je volgende stappen.

Elke stap, van voorbereiding tot reflectie, is ontworpen om je te helpen succesvol te zijn in je streven naar rijbekwaamheid. Bij Rijschool Caland zijn we hier om je te ondersteunen op weg naar het behalen van je rijbewijs.

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Vorige
Volgende