Bromfiets rijlessen

Bromfietsrijles Amsterdam

Ben jij 16 jaar en wil je graag je scooter rijexamen behalen? Ben je op zoek naar een kundige rijschool in Amsterdam? Dan ben je bij Rijschool Caland aan het juiste adres. Door onze persoonlijke aanpak en ervaren instructeurs, gaan wij je helpen om zo snel mogelijk op je scooter te stappen!

Rijschool Caland

Jouw scooter rijexamen behalen in Amsterdam: Rijschool Caland

Vanaf je zestiende jaar mag je met een scooter, brom- of snorfiets rijden. Om deze voertuigen te besturen heb je een AM-bewijs nodig. Bromfiets- en scooterrijles in Amsterdam volg je bij Rijschool Caland. Of je nu je brommer rijexamen of scooter rijexamen wilt halen, bij ons ben je aan het juiste adres. Rijschool Caland is de perfecte rijschool als je goed wil leren rijden.

Wij geven zowel praktijk- als theorieles.

Rijschool Caland

Scooterrijlessen in Amsterdam

Wanneer je je scooter rijexamen wilt behalen, starten wij met een proefles. Tijdens deze les maak je kennis met je rijinstructeur. Jouw instructeur zal tijdens deze proefles een inschatting maken van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben.

Vaak zijn vier lessen voldoende om praktijk af te rijden. Ook is het mogelijk om je scooter rijexamen in één dag te halen! Dit kan mits je je theorie op zak hebt.

Google reviews

Wat zeggen onze leerlingen?

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Volgende

Autorijles

Tarieven

Pakketten

 • Mini € 333,-

  3 lessen + PRAKTIJKEXAMEN

 • Compact € 374,-

  4 lessen + PRAKTIJKEXAMEN

 • Basis € 415,-

  5 lessen + PRAKTIJKEXAMEN

 • Plus € 456,-

  6 lessen + PRAKTIJKEXAMEN

Losse tarieven

 • Proefles € 30,-
 • Losse rijles € 50,-
 • Theorie Set € 49,50

  (boek + oefenenexamens)

 • Administratiekosten € 29,50