Hoe bereid je je voor op het

BNOR examen?

Ben je vier keer of vaker gezakt voor je rijexamen? Dan heb je het recht om een BNOR examen te doen. Een BNOR examen is een speciaal examen, bedoeld om jou toch aan je rijbewijs te helpen. Zo is dit examen langer dan een standaard rijexamen en de examinator van het CBR heeft meer tijd voor je.

Wat is een BNOR examen?

Een BNOR examen is een speciaal examen dat wordt afgenomen door het Bureau Nader Onderzoek Rijvaardigheid (BNOR). Het examen duurt 70 minuten, in plaats van 55 minuten voor een standaard rijexamen.

Waarom?

een BNOR examen doen?

Er zijn verschillende redenen om een BNOR examen te doen. Zo kun je:

  • Een extra kans krijgen om je rijbewijs te halen
  • Meer persoonlijke begeleiding krijgen van de examinator
  • Ontdekken waar je nog aan moet werken

Kosten

Wat kost een BNor examen?

De kosten voor een BNOR examen zijn € 120,-. Je kunt een BNOR examen reserveren via de website van het BNOR.

Β 

Voorbereiding op het BNOR examen

Om je goed voor te bereiden op het BNOR examen, kun je:

  • De theorie oefenen met een theorie-oefenprogramma
  • De praktijk oefenen met je persoonlijke rijinstructeur
  • Een BNOR examen oefenen

Β 

Tips voor het BNOR examen

Hier zijn een paar tips voor het BNOR examen:

  • Kom op tijd
  • Draag comfortabele kleding
  • Neem je ID mee
  • Wees ontspannen πŸ™‚

BNOR

BNOR Examen

Een BNOR examen is een goede manier om je een extra kans te geven om je rijbewijs te halen, ook nadat je vaker gezakt bent. Dit is een speciaal examen waarbij het CBR meer tijd en rust reserveert gedurende voor het afrijden.Β 

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Vorige
Volgende