5/5

Gebaseerd op 300+ Google reviews

Motor verkeersdeelneming

AVD Amsterdam

Na het behalen van het examen voertuigbeheersing (AVB) ga je je voorbereiden op het 2e examen verkeersdeelneming (AVD). Hierbij ga je de openbare weg op, meestal met een andere leerling. De instructeur volgt op een motor of in de auto en houdt contact via een microfoon.

De lessen kennen 3 thema’ s :

 • Je motor rijklaar maken, de bediening en het wegrijden (voorbereiding, techniek)
 • Voertuigbeheersing (kijktechniek/remmen/volgafstand/inhalen/afslaan)
 • Veiligheid (anticiperen en besluitvaardig rijgedrag)

Motoroefeningen

HET AVD EXAMEN

Voor je examen AVD zal je meestal een uurtje voorrijden. Iets nieuws zal je in het uurtje voor je examen niet meer leren, het is meer bedoeld om even het gevoel te krijgen en eventuele zenuwen kwijt te raken. De examinator let op je kijkgedrag, plaats op de weg en of je rekening houdt met andere weggebruikers.

Google

Reviews

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Next

Autorijles

Tarieven

Pakketten

 • Mini € 960,-

  10 lessen + AVB + AVD EXAMENS

 • Compact € 1.195,-

  15 lessen + AVB + AVD EXAMENS

 • Basis € 1.430,-

  20 lessen + AVB + AVD EXAMENS

 • Premium € 1.900,-

  30 lessen + AVB + AVD EXAMENS

Losse tarieven

 • Proefles € 50,-
 • Losse rijles € 52,-
 • Strippenkaart 6 € 306,-
 • Strippenkaart 10 € 500,-
 • Toeslag spoed € 100,-

  (OPTIONEEL)

 • Theorie Set € 39,50

  (boek + oefenenexamens)

 • Administratiekosten € 27,50