Schakelauto rijlessen amsterdam

Rijles Amsterdam

De rijschool van Amsterdam is Verkeersschool Caland wij geven rijles in Amsterdam met schakel of automaat. Motorrijles Amsterdam en theoriecursus in Amsterdam. Onze rijinstructeurs zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het geven van rijlessen in Amsterdam en ongeving. Dit heeft geresulteerd in een hoog slagingspercentage. Ben je op zoek naar de beste rijschool Amsterdam voor een goede prijs? Meld je dan aan bij Verkeersschool Caland.

Rijles Amsterdam en omgeving

Rijles Amsterdam bij Rijschool Caland

Rijschool Caland geeft rijlessen in Amsterdam. Als je ouder bent dan 16,5 jaar kun je bij ons instappen voor je eerste rijles. Met persoonlijke begeleiding stomen we je klaar voor je theorie en praktijk afrijden. Zodat je in no time zelf in Amsterdam mag gaan autorijden.

RIS

Rijopleiding In Stappen

De vorderingen die je maakt tijdens de autorijlessen brengen we overzichtelijk voor je in beeld. Hiervoor gebruiken we een zorgvuldig samengestelde instructiekaart, waarop alle lesonderdelen staan. Dit is de RIS-methode, hier zijn onze instructeurs speciaal voor opgeleid. Het is een beproefde methode met een slagingspercentage van 75%. Dit is 30% hoger dan het landelijk gemiddelde.

Rijschool Caland is één van de weinige rijscholen in Amsterdam die volgens deze methode werkt. En dat zien we terug in onze resultaten.

Waarom?

Rijschool Caland

Vaste rijinstructeur

Bij Rijschool Caland heb je altijd je vaste rijinstructeur. Hij of zij gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij in korte tijd zo goed mogelijk leert autorijden. En natuurlijk doet hij er alles aan om je in 1 keer te laten slagen voor je rijexamen.

De nieuwste lesauto’s

Les je bij rijschool Caland in Amsterdam? Dan les je altijd in een recente en goed onderhouden lesauto. Onze lesauto’s zijn goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van toetsen en examens. Kortom: Bij ons achter het stuur zit je altijd goed.

Google reviews

Wat zeggen onze leerlingen?

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Previous
Volgende

Autorijles

Tarieven

Pakketten

 • Mini € 829,-

  10 lessen + praktijkexamen

 • Compact € 1.874,-

  25 lessen + TTT + EXAMEN + RIS Boek

 • Basis € 2.394,-

  35 lessen + TTT + EXAMEN + RIS Boek

 • Plus € 2.914,-

  45 lessen + TTT + EXAMEN + RIS Boek

 • Premium € 3.434,-

  55 lessen + TTT + EXAMEN + RIS Boek

 • Toeslag € 50,- / € 100,-

  spoedaanvraag examen
  (optioneel)

 • Gezondsheidsverklaring € 44,50

  (verplicht, aan te vragen via cbr.nl)

Losse tarieven

 • Proefles € 35,-
 • Losse rijles € 55,-
 • Strippenkaart 6 € 324,-
 • Strippenkaart 10 € 530,-
 • Theorieeendaags € 175,-

  eendags klassikaal

 • Theorie Set € 49,50

  (boek + oefenenexamens)

 • Rijopleiding in Stappen € 29,-

  (RIS) boek

 • Administratiekosten € 29,50