Rijschool Amsterdam

RIJSCHOOL CALAND

Rijschool Caland is de perfecte rijschool in Amsterdam als je goed wilt leren autorijden, motor– of scooterrijles. Onze gekwalificeerde instructeurs loodsen je snel en goed door je rijopleiding heen.

Autorijles

Leer veilig en zelfverzekerd autorijden met onze ervaren instructeurs in Amsterdam.

Motorrijles

Word een behendige motorrijder en geniet van de vrijheid op de weg met onze lessen.

Bromfiets rijles

Verover de stad op een bromfiets met onze grondige training en persoonlijke aandacht.

Theorie

Bereid je voor op het theorie-examen met onze heldere instructies en oefentests

Rijschool Caland

Meer dan een rijschool

Bij Rijschool Caland in Amsterdam bieden we meer dan rijlessen. Onze gekwalificeerde instructeurs, gebruikmakend van de RIS-methode (Rijopleiding in stappen), loodsen je snel door je rijopleiding heen. Of het nu gaat om auto-, motor- of scooterrijles, wij staan klaar om je op weg te helpen naar je rijbewijs. Gevestigd in Osdorp, geven we les in heel Amsterdam, met de juiste ondersteuning voor je theoriecursus. Jouw pad naar rijbekwaamheid en vrijheid begint hier!

Wij geven rijlessen in Amsterdam, Badhoevedorp, Haarlem, Diemen en Zaandam.

Één van de beste
rijscholen in amsterdam!

Meer dan 10.000+ geslaagden!

Thijs R
Thijs R
Lees verder
Erg fijne rijschool, Yasin en Zafer zijn beide goede instructeurs. Examens worden ook lekker snel ingepland, had met een maand of 2 mijn AVB en AVD al ingepland.
Patrick Camara
Patrick Camara
Lees verder
Goede instructeurs! (Ik heb lessen gehad met Semanur, Yasin, Muhammet en Emre) Ze geven goede tips en goede feedback na de lessen. Voordat ik begon met rijden wist ik vrij weinig , maar na alle lessen voel ik me comfortabel tijdens het rijden.
Freek van Engelen
Freek van Engelen
Lees verder
Super fijne rijschool! Ik zelf heb met Emre gereden. Veel gelachen maar buiten dat ook veel en snel geleerd. Door hem in een keer geslaagd! Echt een aanrader dus! Groetjes van Van Bommel.
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
Hele fijne rijschool instructeurs zijn relax en duidelijk en geduldig. bedankt guys en ook de dames van de balie jullie zijn allemaal toppers!
Edgar Elizabeth
Edgar Elizabeth
Lees verder
De instructeurs Zafer en Yasin zijn geweldig! Alle rust en geduld. Goede instructies en super meedenken. De dames van de balie zijn ook geweldig! Meedenken, helpen plannen en alles binnen hun macht doen om je te laten slagen. Jullie zijn kanjers!!
Daniel Streim
Daniel Streim
Lees verder
Top rijschool! AVB en AVD in een keer gehaald! De rij instructeurs en hun collega’s zijn heel relax en professioneel! Ik kan ze 100% aanraden!
Sam Spijkerman
Sam Spijkerman
Lees verder
Ik wilde het examen snel halen en heb het binnen 2,5 weken gehaald bij Yasin! Top rijschool en ze hebben hun best gedaan mij het zo snel mogelijk te laten halen omdat ik een tijdje naar het buitenland ga.
Mark Kassteen
Mark Kassteen
Lees verder
Hele prettige ervaring met het succesvol behalen van mijn motorrijbewijs. Kundige en leuke instructeurs, die je snel het vertrouwen geven om de weg op te gaan. Goede, gezellige en ongedwongen sfeer op de rijschool zelf. Staat altijd een bakkie koffie klaar. Bedankt allen!
Bekir Dogan
Bekir Dogan
Lees verder
Na een dag cursus gehad te hebben voor de dag van mijn examen, werd alles heel informatief en netjes uitgelegd. Met de inzet van Emre als theoriedocent, kan ik met trots zeggen dat ik ben geslaagd voor mijn motor theorie!
Vorige
Volgende

Waarom Rijschool Caland

Onze voordelen

Bij Rijschool Caland streven we ernaar om jouw rijervaring soepel en succesvol te maken. Onze voordelen spreken voor zich, van een hoog slagingspercentage tot flexibele lesuren. Onze toewijding zorgt ervoor dat je niet alleen slaagt, maar ook met vertrouwen de weg op gaat. Ontdek hieronder wat ons onderscheidt:

Al meer dan 13 jaar!

Rijschool Amsterdam

Voor je het weet sta jij met dat felbegeerde pasje in je handen. Wij geven auto-, motor- en scooterrijles in Amsterdam. We zijn gevestigd in Amsterdam Osdorp bij de Sloterplas. Maar we geven les in heel Amsterdam. Autorijles geven wij volgens de RIS-methode. Dit is de Rijopleiding In Stappen.

Een succesvolle methode waarmee iedereen bij ons snel kan slagen. Ook als je minder zeker bent of faalangst hebt. Kortom, een geweldige rijschool voor iedereen! Wij staan voor goede rijlessen en de juiste hulp voor je theorie cursus. 

Voor alle rijbewijzen

Onze aanbevolen pakketten

Autorijles pakket compact

1.874,-
 • 25 lesuren
 • Praktijkexamen
 • (TTT) Tussentijdsetoets
 • RIS Boek
 • Engelstalig mogelijk
 • Man of vrouw als instructeur

Motorrijles pakket compact

1256,-
 • 15 lesuren
 • AVB Examen
 • AVD Examen
 • Incl. AVB + AVD
 • Engelstalig mogelijk
 • Gratis kleding te leen
 • Nieuwste lesmotoren

Bromfietsrijles pakket compact

374,-
 • 4 lesuren
 • Praktijkexamen
 • Binnen 1 dag geslaagd
 • Gratis kleding te leen
 • Engelstalig mogelijk

FAQs

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze rijlessen, instructeurs of betalingsmogelijkheden? Hier vind je antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Ben je overtuigd van deze rijschool in Amsterdam en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende proefles. Wist je dat je bij ons geniet van voordelige pakketten? Op dit vertrouwde adres kun je voordelig je rijopleiding halen. Wij zorgen voor een fijne ervaring voor iedere leerling! Hele fijne rijlessen en goede hulp van je rijinstructeur, dat is waar wij voor staan.

Heb je een vraag over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch of via het contactformulier. We helpen je graag verder. Wij zijn Rijschool Caland: één van de beste rijscholen in Amsterdam en omgeving.

Zoek je een rijschool in Amsterdam? Dan moet je bij Rijschool Caland wezen. Tijdens de lessen van onze rijschool leren ervaren instructeurs je precies op eigen tempo hoe je zelfstandig de weg trotseert. Of dat nou in een auto, op een scooter of op een motor is. De kandidaten krijgen goede cursussen en onze instructeurs zijn gespecialiseerd in alle onderdelen wat betreft rijvaardigheid. Dit maakt dat jij veilig door het verkeer komt!

Middels de RIS-methode loodsen onze instructeurs je op jouw eigen tempo goed door de rijopleiding heen. Onze autorijschool in Amsterdam heeft een hoog slagingspercentage. Misschien rijd jij binnenkort af bij Rijschool Caland?!

Een succesvolle methode waarmee iedereen bij ons snel kan slagen. Ook als je minder zeker bent of faalangst hebt.

Heb je interesse in rijlessen in Amsterdam? Maak gebruik van een vrijblijvende proefles. Als je vragen hebt kun je gerust contact met ons opnemen. We staan je graag te woord! Zoek je een goede rijschool, dan staan wij voor je klaar.

Onze rijschool in Amsterdam biedt rijlessen compleet op maat aan. Iedereen is immers anders, waardoor de een sneller zelfstandig rijdt dan de ander. Wij bieden rijlessen in Amsterdam volgens de RIS-methode. Deze methode staat voor ‘Rijopleiding In Stappen’. Zodoende volg je rijlessen op de manier die het beste bij jou past.

Deze werkwijze is ontwikkeld voor een hogere slagingskans en kent een slagingspercentage van 75%! De kans dat je bij onze rijschool voor je rijopleiding slaagt is dus groter dan bij een rijschool die deze methode niet hanteert. Wij zijn een super rijschool met goede lessen voor een ieder. Hoeveel rijlessen je nodig hebt, schatten we in na een proefles, dit kunnen we aan iedereen aanbevelen. 

Kies voor de rijlessen van deze autorijschool in Amsterdam en geniet van de vele voordelen. Van een hoog slagingspercentage tot aan rijles in de avonduren:

 • Hoog slagingspercentage
 • Ervaren instructeurs
 • RIS-methode
 • Een rij instructeur
 • De nieuwste goed onderhouden lesauto’s
 • Flexibele lestijden
 • Vrijblijvende proefles
 • Hulp bij het studeren voor theorie middels een cursus

 

Wij helpen je snel slagen voor je theorie examen en je rij examen! Door goed voorbereid te zijn en duidelijke uitleg te geven en op alle belangrijke punten te letten, slaag je snel voor je praktijkexamen. Dit is dan ook de reden dat wij al veel tevreden klanten hebben die via onze opleidingen hun autorijbewijs hebben gehaald. Ook wanneer je wilt overstappen vanuit een andere rijschool, kun je bij ons terecht voor een vrijblijvende eerste les. Dus, zoek je naar de beste rijschool in de omgeving? Neem contact op!